Lazer Epilasyonun Sonuçları

Lazer Epilasyon Sonuçları

Lazer Epilasyon Sonuçları; Lazer epilasyon sonuçları gelişen lazer teknolojileri sayesinde çok iyi bir noktaya gelmiştir. Birçok lazer tipi üretilmiştir. En iyi sonuçlar hedeflenmektedir. Lazer tipleri kıl ve cilt yapısına göre maksimum etkiyi yaratmak için tasarlanmaktadır. Teknoloji bu yönde hızlı ilerlemiştir.

Sonuçlar kalıcı mı?

Evet lazer epilasyon sonuçları kalıcıdır.  Kıl kökünde en güçlü etki ile kalıcı epilasyon sağlanmaya çalışılmaktadır. Bunun yanında cildin ve başka dokuların korunmasına da en üst seviyede önem verilmektedir. Teknoloji güvenlik yönünde de ilerlemiştir. Bilimsel gelişmede hiçbir zaman son nokta yoktur. Elbette gelecekte daha yeni ve daha iyi teknolojiler geliştirilecektir. Fakat günümüz teknolojisi oldukça tatmin edici bir noktadadır.

Lazer epilasyon sonuçları
Lazer epilasyon sonuçları

En İyi Aday Kim?

Lazer epilasyon sonuçlarında en iyiyi yakalamak için başka şartlarda gereklidir. Bunlardan biri işlem yapılacak kişinin özellikleridir. Uygulanacak kişinin cilt ve kıl yapısı önemlidir. Kıllar koyu ve siyah cilt açık renkli ise en iyi adaysınız anlamına gelir.

En iyi aday seçimi konunun uzmanı doktorlar tarafından yapılabilir. Bu nedenle lazer epilasyon işleminizi doktorların bulunduğu hastane veya tıp merkezlerinde yaptırmanızı önermekteyiz.

Lazer Epilasyon Sonuçları Nelere Bağlıdır?

Kişisel faktörlerde lazer epilasyon sonuçlarını etkiler. Bunların başında kıl tipi ve rengi gelir. Koyu siyah kıllar lazer epilasyona en iyi yanıt verir. Açık beyaz kıllar lazer epilasyondan etkilenmez. İnce kıllar kısmen etkilenir.

İnce kıllara etkili mi?

Diode lazerler ince kıllarda etkilidir. Sarı kıllarda maalesef lazer epilasyondan etkilenmemektedir. Bir başka bireysel değişken de cilt rengidir. Cilt rengi açık ise lazer epilasyon uygulaması daha başarılıdır. Koyu cilt tiplerinde etkinlik azalır. Diode lazer epilasyon koyu ciltlerde uygulanabilir.

Lazer Dozu önemli mi?

Lazer epilasyonun sonuçlarını etkileyen bir başka etkende uygulanan lazer dozudur. Lazer dozu ne kadar yüksekse başarı o kadar artar. Fakat yüksek dozlarda cilt etkilenebilir. Lazer epilasyon için, profesyonelliğine güvendiğiniz ve uzman doktorların başında olduğu klinikleri öneriyoruz. Bu merkezlere merkezler ve fiyatlar sayfasından ulaşabilirsiniz.

Önerilen Lazer Epilasyon Merkezleri

Lazer epilasyon fiyatları da sonuçları etkiler. Ne alakası var denebilir. Fakat alakası vardır. Şöyle ki; Lazer epilasyon işlemi lazerlerle yapılır. Lazerlerin farklı marka ve çeşitleri vardır. Etkin lazer cihazları pahalı ve sarf masrafları olan cihazlardır. Kaliteli merkezler etkinliğini ispatlamış lazerlerle epilasyon yapmaktadırlar. Bir merkez çok ucuz fiyatlara lazer epilasyon uyguluyorsa kaliteden ödün verip vermediğini sorgulamalısınız.

Lazer epilasyon sonrası
Lazer epilasyon sonrası

En iyi sonuç hangi merkezden alınır?

Doktorların çalıştığı merkezlerde en iyi sonuç alırsınız. Doktorların çalışmadığı ucuz maliyetli bitene kadar kampanyalar gibi sözler duyduğunuz merkezlere güvenmeyiniz. Bu tip merkezler yasal değildir. Ayrıca bu gibi merkezlere gidip sonuç almamış birçok kişiyle karşılaşmaktayız. Lazer epilasyon için sadece hastane, tıp merkezi gibi sağlık kuruluşlarını öneriyoruz.

Diode Lazer Epilasyon sonuçları

Diode lazer tipi dünyada epilasyon amaçlı en çok kullanılan lazer tiplerindendir. Koyu ve açık tüm cilt tiplerinde başarılı epilasyon sağlar. Esas olarak kalın ve koyu kıllarda etkilidir. Fakat diğer lazerlerden farklı olarak bir miktar ince tüyde de epilasyon sağlayabilmektedir. Diğer lazerlerin başarısının düşük olduğu yüz, sırt, boyun, omuz, kol gibi zor bölgelerde bile başarılı epilasyon sağlayan lazerlerdir.

Alexandrite Lazer Epilasyon sonuçları

Bu lazer tipi teknik özelliklerinden dolayı sadece açık cilt tiplerinde kullanılabilir. Pratik ve etkili bir epilasyon lazeridir. Doğru vaka seçimi yapılırsa problem yaşanmaz. Tüylerin işlem sonrası yüzeyden hemen uzaklaşması önemli kolaylık sağlar. Koyu tenli kişilerde uygulama yan etki ihtimalini artırır. Bu lazerin yüz, boyun gibi bölgelerde kullanımı ince tüylerde artışa neden olabilmektedir. Bu bölgelerde kullanımı cilt tipi açık renk olsa bile önerilmez.

Lazer epilasyon sonuçları
Lazer epilasyon sonuçları

Kaç seans gereklidir?

Laser enerjisi sadece büyüme dönemindeki kıllara etki ettiğinden ortalama 6-8 seans tekrarı gerekli olmaktadır. Seans sayısı kişisel değişkenlikler gösterebilir.Seans aralıkları bölgeye ve kişiye göre değişmekle birlikte ortalama 45 gündür.

Sonuçlar kalıcı mı dır?

Evet kalıcıdır. Yeni jenerasyon lazer uygulamaları 1990 lı yılların sonundan beri etkin olarak uygulanmaktadır. Şayet uygulanan bölgede başarılı sonuç alınmışsa bu sonuç sonraki zaman içinde de devam etmektedir. Aksini idda eden bildiriler yoktur. Bu sebeple lazer epilasyon kalıcı bir yöntem olarak kabul edilmektedir

Lazerin geleneksel klasik yöntemlere üstünlüğü nedir?

Tüm dünyada yaygın kullanımı ile elde edilen deneyimler, lazerin diğer yöntemlerle kıyaslanamayacak kadar güçlü olduğunu kanıtlamıştır. Kalıcı olması,yok denecek kadar az acı oluşturması, kısa sürede büyük alanlarda uygulanabilmesi,özel bakım gerektirmemesi diğer üstün özellikleridir.

Lazer epilasyonun alternatifi var mıdır?

Evet, kalıcı olmayan traş,tüy dökücü kremler, ağda gibi metotlar alternatif yöntemlerdir. İğneli epilasyon kalıcı bir yöntemdir fakat ağrılıdır, uzun zaman alır, geniş alanlarda uygulama zordur, yapana çok bağımlıdır ve doğru uygulanmazsa leke bırakma ihtimali fazladır.

Clinicante Hair Transplant