Erkek Lazer Epilasyon Uygulamaları

Erkek Lazer Epilasyon Uygulamaları

Erkek Lazer Epilasyon; Erkek lazer epilasyonu son yıllarda gün geçtikçe daha fazla talep edilmektedir. Bazı erkekler için lazer epilasyon bir ihtiyaçtır. Bu erkekler vücutlarında aşırı kıl olan kişilerdir. Sırt ve göğüs bölgesindeki aşırı tüylenmeyi azaltmak amacıyla lazer epilasyon yapılabilmektedir. Bu bölgelerde aşırı tüylenme genetik nedenlerle oluşmaktadır. Kıl köklerinde testesteron hormonuna genetik olarak hassasiyeti tüylenmede etkili olmaktadır.

Erkeklerde lazer epilasyon uygulamaları
Erkeklerde lazer epilasyon uygulamaları

Sonuçlar nasıldır?

Aşırı kılları yaklaşık 6 seansta azaltmak mümkündür. Erkek lazer epilasyonunda hormonsal etkiler nedeniyle sıfır kılsızlık beklenmemelidir. Makul derecede azalma kabul edilir bir sonuçtur. Genellikle %70’lere varan sonuçlar başarılı sonuç olarak nitelenebilir. Erkek lazer epilasyon uygulamasının gerekli olduğu başka bir durum kıl dönmeleridir. Erkekte vücudun her yerinde batık oluşabilir. Batıklar bazen kıl kökü iltihabına neden olur.

Kıl dönmelerinde Batıklarda etkili mi?

Kıl dönmeleri apseleşmeye yol açabilir. Ayrıca kist dermoid sakral denen kuyruk sokumu bölgesinde görülen bir hastalıkta da lazer epilasyon kullanılır. Apse ve kist oluşmuş ise tedavi cerrahidir. Hastalığın tekrarını önlemek için bölgeye lazer epilasyon yapılabilir. Batıklarda lazer epilasyon tedavi edicidir. Genital bölgeye de benzer sebeplerle lazer epilasyon uygulanmaktadır.

Testislere zararı var mı?

Erkek genital lazer epilasyon uygulamasının zararı yoktur. Yumurtalıklara zarar vermez. Kısırlığa neden olmaz. Boyunda ve sakal bölgesindeki batıklarda lazer epilasyon en iyi çözümdür. Batıklar ortadan kalkar. Böylece ciltte leke ve iltihap oluşumu önlenir.

Yüzde Uygulanır mı?

Lazer epilasyonun erkeklerde bir başka kullanım nedeni kozmetiktir. Kozmetik amaçla lazer epilasyon en çok sakal üstü bölgesine uygulanır.

Sakal çizgisi oluşturmak isteyenler için yapılmaktadır. Ayrıca kaş arası için lazer epilasyon kozmetik amaçlı uygulanabilir. Kaş şekillendirme ve kaş inceltme için lazer epilasyon yapılmaz. Boyun ve ensede kozmetik amaçlı lazer epilasyon uygulanan diğer bölgelerdir.

Erkek Lazer Epilasyon Fiyatları, Kampanyalar

Erkek Lazer Epilasyon Fiyatları

Erkek sakal üstü lazer epilasyon uygulaması
Erkek sakal üstü lazer epilasyon uygulaması

Erkek lazer epilasyon fiyatları seans ve paket şeklinde belirlenmiştir. Bu konudaki detayları bize mail göndererek öğrenebilirsiniz. Altı seans için oluşturulmuş paket fiyatlar vardır. Birde birleştirilmiş bölge fiyatları söz konusudur. Örneğin sırt-omuz veya göğüs-omuz lazer epilasyon fiyatları belirlenmiştir. Fiyatlardan da önemli olan başka bir şey gidilecek lazer epilasyon merkezidir. Erkek lazer epilasyon uygulaması yapan merkezlerde bizce mutlaka diode lazer bulunmalıdır. Bizim gözlemimiz diode lazerin kalın ve derinde yerleşmiş erkek kıllarına en etkili lazer olduğudur. Diode lazerin etkin dozlarda uygulanması erkek lazer epilasyonu için en iyi sonuçları sağlayacaktır.

Sırt Lazer Epilasyon Fiyatları, Kampanyalar

Sırt lazer epilasyon fiyatları seans ve paket fiyatları şeklindedir. Altı seanslık indirimli kampanya fiyatları uygulanmaktadır. Bu fiyatlar hakkında detaylı bilgi için sağ üstteki iletişim formunu doldurarak bize yollayabilirsiniz. Hemen bilgi almak ve randevu almak için çağrı merkezini arayabilirsiniz. Şehrinize ve semtinize göre arama yapmak isterseniz lazer merkezleri sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.

Göğüs Lazer Epilasyon Fiyatları

Göğüs lazer epilasyon fiyatları tün göğsü kapsayacak şekilde fiyatlandırılır. Kadınlarda meme ucu epilasyon fiyatları ve göğüs arası epilasyon fiyatları belirlenmiştir. Ayrıca tüm bu bölgeler için paket indirimli fiyatlar söz konusudur. Paket göğüs lazer epilasyon fiyatları ve diğer ayrıntılar için sağ üstteki çağrı merkezini hemen arayabilirsiniz. İsterseniz merkezler bölümünden istediğiniz merkeze ulaşabilirsiniz. Ayrıca sağ üstteki iletişim formunu doldurup kolayca bize ulaşabilirsiniz.

Sakal Üstü Lazer Epilasyonu

Bilindiği gibi lazer epilasyon günümüzdeki en iyi epilasyon yöntemidir. Yüz bölgesi lazer epilasyonu da oldukça başarılıdır. Fakat yüz bölgesi diğer bölgelerden farklıdır. Çünkü yüz bölgesindeki kılların hormonsal duyarlılığı yüksektir. Bu nedenle en hızlı büyüyen vücut kılları yüz bölgesindedir. Kılların kökleri daha derinde ve kalındır. Ayrıca kalın kılların yanında ince tüylerde bulunur. Etkin dozlarda lazer epilasyon yapılmaz ise olumsuz etkiler oluşabilir.

En bilinen olumsuzluk tüylerin tetiklenerek durumun daha kötü hale gelmesidir. Bu tür kötü sürprizlerle karşılaşmamak için ilk dikkat etmeniz gereken şey doğru merkeze gitmenizdir. İkincisi ise doktor değerlendirmesidir. Yukarıdaki nedenlerle doktor sizi değerlendirmeli ve lazer epilasyon zamanına karar vermelidir.

En İyi lazer hangisi?

Yüz lazer epilasyon uygulaması için en iyi yöntem diode lazer epilasyon yöntemidir. Diode lazer epilasyon etkin dozlarda uygulanabilir. Cildin derinlerine inebilir. Diode lazer kalın kılları etkilediği gibi ince kılları da etkiler. Tüm bu sebeplerle yüz lazer epilasyonu için diode lazer bulunan bir kliniği tercih ediniz. Bu bölgede alexandrite lazer epilasyon uygulanmasını doğru bulmuyoruz. Tetikleme sonucu tüylerde artış sık görülmektedir.

Erkek Sırt Lazer Epilasyonu

Erkek lazer epilasyon uygulamaları arasında sık yapılanlardan bir tanesi sırt lazer epilasyonudur.

Sırt lazer epilasyon uygulaması nasıl yapılır?

Uygulama için önerilen lazer çeşidi hangisi? Hangi merkezlerde ve hangi cihazlarla uygulanması öneriliyor? Sırt lazer epilasyonu erkekler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Sırt kılları bazen çok yoğun ve rahatsız edici olabilir. Genetik kökenli bu sırt kılları için en iyi çözüm lazer epilasyondur.

Sonuçlar nasıl?

Lazer epilasyonla sırt kıllarının tamamen bitmesi beklenmemelidir. Bunun nedeni hormonsaldır. Erkeklik hormonu nedeniyle sırt kıllarını sıfırlamak mümkün olmayabilir. Fakat makul derecede azalma olur. Bu sonuç birçok kişi tarafından kabul edilebilir bir sonuçtur.

En İyi Yöntem hangisi?

Bilindiği gibi sırt epilasyonu için klasik yöntemleri uygulamak zordur. Ağda ve epilatörler çok can yakıcı olabilir. Tüy dökücüler sırt kılları için geçici çözümdür. Ayrıca sırt kıllarının kökleri derin ve kalındır. Sırt kıllarını koparırken deri hasar görebilir. Tüm bu nedenlerle sırt kıllarından rahatsız olanlar için lazer epilasyon iyi bir çözümdür.

Kaç seans gerekli?

Lazer epilasyon sırt uygulaması ortalama 6 seans yapılır. Seans aralıkları yaklaşık iki aydır. Seans aralarında başka yöntemler kullanılmamalıdır. Zaman içinde kıllarda azalma ve seyrelme gözlenir.

Batıklarda çözüm sağlar mı?

Lazer sırt bölgesinde tedavi edici amaçlarla da kullanılmaktadır. Özellikle sırt kılı batıkları olanlar için lazer epilasyon iyi bir çözümdür. Sırt kılları köklerinin iltihaplarında da azalma gözlenir.

Hangi Lazer En İyi?

Sırt epilasyonu için bizim önerdiğimiz lazer tipi diode lazerlerdir. Bunun nedeni sırt kıllarının yapısıdır. Sırt kılı kalın köklü ve derin yerleşimlidir. Bu nedenle bu kıl köklerine kadar derinliğe inen lazerler kullanılmalıdır. Diode lazer bu iş için en uygun lazerdir. Sırt kılları seans öncesi kısaltılır. Sır bölgesi tek tek lazer ile taranır. İşlem sırasında sanılanın aksine ciddi bir rahatsızlık duyulmaz. Kılların bir ay içinde dökülmesi beklenmelidir.

Erkek Göğüs Lazer Epilasyonu

Erkek lazer epilasyon uygulamalarından bir tanesi de göğüs bölgesidir.

Göğüs lazer epilasyon uygulamalarında nelere dikkat edilmelidir?

Uygulamalar kaç seans sürer? Canım yanar mı? Sorularını yanıtlamaya çalışalım. Göğüs kılları ergenlikle beliren kıllardır. Genetik bu kılların çıkmasında ön hazırlayıcıdır. Bazı ırklarda bu bölgede erkek ve kadında kıl yoktur. Olsa da az miktardadır. Bizim gibi Akdeniz ve Ortadoğu bölgesinde erkeklerde göğüs kılları sıklıkla görülür.

Genelde rahatsız etmeyen derecededir. Fakat bazen göğüs kılları aşırı olabilir. Kadında göğüs kılı gözleniyorsa altında hormonsal nedenler aranmalıdır. Kadınlarda meme ucu etrafında gözlenebilir. Kıllanma gebelik ya da hormonsal değişimler sırasında oluşabilir.

En İyi yöntem hangisi?

Göğüs kılları için klasik yöntemleri uygulamak zordur. Ağda, epilatör gibi yöntemler ağrılıdır. Cilde zarar verebilirler. Bunun yerine günümüzde en çok uygulanan epilasyon yöntemi lazer epilasyondur. Lazer epilasyon bu geniş alna kolayca uygulanabilir. Sonuçları çok iyidir.

Kaç Seans Gerekli?

Genelde göğüs lazer epilasyonu altı seans uygulanır. Seans aralıkları ise 2-2,5 aydır. Göğüs epilasyonu öncesi başka bir yöntem kullanılmamış olmalıdır. Cımbız, ağda ve epilatör gibi yolucu yöntemler uygulanmamış olması gerekir. Aynı zamanda tüy dökücü krem kullanımı da önerilmez. İşlem öncesi traş makineleri ile göğüs kılları kısaltılır. Tek tek lazer atışları ile tüm alan taranır. Kıl köklerinin etkilendiği lazer seansı esnasında net olarak gözlenir.

Göğüs lazer epilasyon uygulamasından sonra kıllar bir ay içinde dökülür.

En iyi sonuçlar hangi yöntemle elde edilir?

Bu bölgede en çok önerdiğimiz lazer tipleri diode lazer ve alexandrite lazerlerdir. Bu bölgede ipl veya foto epilasyon önerilmez. Nedeni kılların kalın ve köklerin nispeten derinde olmasıdır. Bu bölgede en iyi sonuç lazer epilasyon ile alınabilir. Erkekler bazen göğüs kıllarını inceltmek ve seyreltmek istemektedir. Beklenenden daha az seans uygulanarak bu yapılabilir. Göğüs lazer epilasyon seansları klasik yöntemlerle kıyas götürmeyecek derecede ağrısızdır.