En Etkili Lazer Epilasyon

En etkili lazer epilasyon yöntemi hangisi? Son zamanlarda en çok sorulan sorular arasında. Haklı olarak herkes hızla istemediği tüylerden kurtulmak istiyor. Lazer epilasyon uygulamasından hızlı sonuç alınması her bakımdan önemli.

Etkili lazer epilasyon uygulaması hem zamandan hem de parasal açıdan tasarruf sağlar. Bildiğimiz en etkili lazerler diode ve alexandrite lazerlerdir. Son yıllarda farklı markalar adı altında reklam yapılsa bile aslında bir çok lazer içerik olarak benzerdir. Örneğin diode lazer buz lazer olarak da reklam yapılmaktadır. Ütüleme lazer olarak taktim edilen lazerler yine diode lazerlerdir.

Hatta köken aldıkları lazerinde dışına çıkarak çok havalı isimler verilmektedir. Bunlar aslında bildiğimiz lazerlerden başka bir şey değildir. Alexandrite lazerler içinde aynı şey söz konusudur.

En etkili lazer epilasyon yöntemi
En etkili lazer epilasyon yöntemi

O halde En iyi lazer cihazı ve en iyi lazer epilasyon yöntemi hangisidir? Şunu tecrübelerimiz doğrultusunda rahatlıkla söyleyebiliriz ki en iyi lazer cihazları Amerikan ve İsrail menşeilidir. Biz merkezlerimizde Amerikan ve İsrail menşeili diode ve alexandrite lazerleri kullanıyoruz.

Son yıllarda Güney Kore ve Avrupa kökenli firmalarda iyi cihazlar üretmeye başlamıştır. Fakat henüz bu iki ülkenin cihazlarının kalitesine ulaşamamışlardır.

Çin’de de ciddi sayıda cihaz üreticisi mevcuttur. Fakat henüz kalite anlamında yukarıdaki ülkelerle yarışacak durumda değildir. IPL yani lazer olmayan cihazlarda önemli miktarda bir çok ülke tarafından üretilmektedir. Ipl nispeten daha ucuz bir teknoloji olup birçok salon bu tip cihazları kullanmaktadır. Bu cihazların epilasyon etkinliği düşüktür.

En İyi Lazer Epilasyon Hangisi?

Yukarıda anlattığımız gibi Lazer epilasyon cihazlarının kalitesi ve menşei önemlidir. Fakat en az bunun kadar önemli olan doğru şekilde kullanılmasıdır. Lazer epilasyon uygulaması ancak doğru dozda yapılırsa en etkili ve hızlı sonuç alınabilir. Lazer epilasyon merkezinin tecrübesi ve uyguladığı prosedürler, dozlar işte bu nedenle önemlidir.

En etkili lazer epilasyon cihazı
En etkili lazer epilasyon cihazı

Doktorların gözetiminde olan sağlık kuruluşlarında yapılan bilinçli lazer epilasyon uygulamaları sizi istediğiniz sonuca kısa yoldan ulaştıracaktır. İyi bir lazer epilasyon uygulaması hem zaman hem de maddi anlamda sizin için kazanç olacaktır.

En iyi lazer