Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları

Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları
Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları

Yüz Lazer Fiyatları Ne Kadar?

Soru: Yüzüme lazer yaptırmak istiyorum. Şimdilik fiyat araştırması yapıyorum. Fakat sanırım fiyattan daha önemlisi doğru bir merkez bulmak. Yine de bilmek istiyorum. Yüz lazer fiyatları Ne kadar?

Belgin *** Merter İstanbul Ocak 2022

Daphne Lazer:

Yanıt: Yüz lazer epilasyon fiyatlarımız seans ve paket olarak iki şekildedir. Aşağıda bizim merkezlerimizde uyguladığımız güncel fiyat listesini görebilirsiniz. Ayrıca yüzün bir bölgesini yaptırmak isterseniz onun için de ayrıca seans ve paket fiyatları bulunmaktadır. Örneğin sadece çenenizi ya da sadece favori bölgenizi ya da sadece boyun bölgenize lazer epilasyon yapılabilir. Bunlar için ayrı ayrı fiyatları mevcuttur. Ayrıca tüm yüz içinde seans fiyatlarımız ve paket fiyatlarımız var. Erkeklerde yanak , sakal üstü için de fiyatları aşağıda görebilirsiniz.

Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları 2022

Daphne yüz lazer epilasyon fiyatları, paketler ve kampanya bilgileri için size en yanın merkezimizi arayın. Uzmanlarımız size detaylı bilgi verecekler.

Kadın Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları TLSeansPaket
Tüm Yüz394 TL1776 TL
Çene125 TL574TL
Bıyık125 TL574TL
Favori125 TL574TL
Bayan Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları
Erkek Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları TLSeansPaket
Sakalüstü143 TL645 TL
Ense143 TL645 TL
Boyun143 TL645 TL
Bay Fiyatları
Yüz lazer fiyatları Ne kadar?
Yüz lazer fiyatları Ne kadar?

Yüz Lazeri Kaç TL?

Soru: Yüzümde ergenlikle birlikte tüylenme oldu. Adet düzensizliği nedeniyle olduğunu söylüyorlar. Fakat lazer epilasyonun kesin çözüm olacağını söylediler. Öğrenci olduğum için fiyatlar benim için önemli. Yüz lazeri kaç TL?

Asuman *** Nişantaşı İstanbul Ocak 2022

Daphne Lazer:

Yanıt: Haklısınız fiyat herkes için önemli. Fakat ondan daha önemlisi doğru merkezi seçip sonuç almanız. Bu nedenle profesyonel ve yasal olan bir sağlık kuruluşunda lazer epilasyon yaptırın. Güzellik salonları gibi yerleri tercih etmeyin. Bizim yüz lazeri 2022 güncel liste fiyatımız seans için 394 TL ve 6 seans paket 1776 TL.

Yüz Epilasyonu Ne Kadar?

Soru: İyi bir merkezle lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Doktor kontrolünde olsun istiyorum. Sonuçta yüz bölgesi çok hassas. Herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum. Yüz Epilasyonu Ne Kadar?

Firuze *** Zeynepkamil İstanbul Ocak 2022

Daphne Lazer:

Yanıt: Bu seçiminiz için sizi kutluyoruz. Gerçekten epilasyonda başarıya giden yol doğru merkezi seçmekle başlar. Bizim tüm merkezlerimiz dermatoloji uzmanları kontrolünde çalışmaktadır. Yüz epilasyonu tüm yüz ya da çene, bıyık, favori, boyun bölgelerini ayrılarak da fiyatlanmaktadır. Ayrıca altı seans paket fiyatlarımızda mevcuttur. Yüz epilasyonu seans fiyatı 394 TL.

Yüz Epilasyonu Ne Kadar?
Yüz Epilasyonu Ne Kadar?

Yüzdeki Tüyler Kaç Seansta Biter?

Soru: Yüzüme lazer epilasyona başlayacağım. Fakat yakında üniversiteye başlayacağım. Benim ne kadar zamanımı alacak? Kaç seans gitmem gerekiyor? Yüzdeki tüyler kaç seansta biter?

Necmiye *** Mecidiyeköy İstanbul Ocak 2022

Daphne Lazer:

Yanıt: Yüz bölgesi hormonlara çok duyarlı bir bölgedir. Bu nedenle seans sayısı vücut bölgelerinden biraz daha fazla olabilir. Normalde öngörülen altı seanstır. Fakat yüz bölgesinin bu hassas durumundan dolayı on seansa kadar uzayabilir. Seans aralarının uzun olması bir kayba neden olmaz. Bu nedenle hemen başlayabilirsiniz. Ayrıca bizim birçok merkezimiz var. Daha sonra istediğiniz merkezimizde devam edebilirsiniz.

Tüm Yüz Lazer Nereleri Kapsar?

Soru: Çene ve bıyık bölgesinde tüylenme oldu. Adetlerim çok düzenli değil. Polikistik yumurtalık hastalığı olabileceği söylendi. Lazer epilasyon bu durumda da etkili olurmuş. Tüm yüz mü yaptırmalıyım? Tüm yüz lazer nereleri kapsar?

Sevinç *** Şenesenevler İstanbul Ocak 2022

Daphne Lazer:

Yanıt: Evet doğru. Polikistik over sendromu bile olsa lazer etkilidir. Sadece seanslar biraz uzayabilir. Ama sonuç alırsınız. Tüm yüz yaptırırsanız tüm yüz bölgesini kapsar. Yani tüm yüz deyince büyük çene alın yanak tüm bölgeleri kapsar. Belki sadece çene ve bıyık seansı sizin için daha ekonomik olur. Doktorlarımız sizi en doğru şekilde yönlendirecektir.

Yüzdeki Tüyler Kaç Seansta Biter?
Yüzdeki Tüyler Kaç Seansta Biter?

Yüz İçin En İyi Lazer Hangisi?

Soru: Yüzüme lazere başlamak istiyorum ama korkuyorum. Sonuç alabilir miyim? Yan etkisi olur mu? Leke kalır mı? Gibi birçok soru var kafamda. Yüz için en iyi lazer hangisi?

Şeyda *** Yeniköy İstanbul Ocak 2022

Daphne Lazer:

Yanıt: Korkularınızda kesinlikle haklısınız. Lazer epilasyon bu nedenle yasal olarak sadece sağlık kuruluşlarında yapılabilmektedir. Sizde böyle bir profesyonel sağlık kurumunda yüzünüze lazer epilasyon yaptırmalısınız. Böylece lake, yanık gibi olumsuz riskleri en aza indirmiş olursunuz. Yüz için en iyi lazer diode lazerdir. Kimileri bu lazere buz lazer de demektedir. Fakat asıl 810 nm dalga boyundaki diode lazer yüz için en iyi lazerdir. Fakat sadece doğru lazer yetmez. Aynı zamanda lazeri kullananların da profesyonel olması ve doğru dozlarda kullanması gerekir. Ancak bu şekilde uygulanırsa lazerden en iyi sonucu alırsınız.

Lazer ile Yüzdeki Tüyler Biter Mi?

Soru: Yüzüm için Lazer epilasyona başlamak istiyorum fakat tereddütlerim var. Lazer ile yüzdeki tüyler biter mi?

Sabiha *** Maçka İstanbul Ocak 2022

Daphne Lazer:

Yanıt: Evet lazer epilasyon kalıcı epilasyon sağlar. Bu nedenle lazer yaptığımız tüm bölgelerde lazer epilasyondan sonra tüyler çok büyük oranda azalır. Doğru tozlarla ve doğru cihazlarla yapılırsa lazer ile yüz bölgesindeki tüyler biter. Fakat lazer epilasyonun sarı açık renk tüylerde etkisi yoktur. Doktorlarımız ön görüşmede sizi görüp en olası sonucu size söylerler. Ön görüşmelerimiz ücretsizdir.

Acıbadem Lazer Epilasyon Merkezleri

adetten kaç gün önce lazer yapılır

  • Lazer Epilasyon

    İstenmeyen tüyleri almak için tıraş, cımbız veya ağda yapmaktan memnun değilseniz, Lazer Epilasyon sizin için mükemmel bir seçenek olabilir.


  • Lumecca IPL

    Lumecca IPl sistemi leke tedavisi, kılcal varislerin giderilmesi ve cilt gençleştirme için çok güçlü bir çözüm sunuyor. Dermatoloji uzmanlarımızın uyguladığı bu yeni yöntem hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağız. Lumecca Nedir? Lumecca ile Yüz Gençleştirme Lumecca Leke Tedavisi Kılcal Varis Tedavisi El Gençleştirme Çil Tedavisi IPL


  • Genital Lazer Epilasyonu

    Genital Lazer Epilasyon hakkında sorduklarınızı yanıtlamaya çalışacağız. Özel bölge yada genital, vajina bölgesine lazer yapılır mı? Kadın ve erkekte bir fark var mı? Cinsel Bölge Lazer Epilasyonu Sorular Özel Bölge Lazer Epilasyonu Genital Bölge Lazer Epilasyonu Nedir? Genital bölgede tüylenme ergenlikle birlikte başlar. Bu bölge tümüyle hormonlara duyarlı bir bölgedir. Bu nedenle bu bölgedeki kıllarda…


  • Morpheus8 Altın İğne Radyofrekans

    Altın iğne Morpheus8 Morpheus8 altın iğne radyofrekans sistemi özellikle cilt sıkılaştırma ve gençleştirme için kullanılmaktadır. Özellikle bunun için tasarlanmış çok ince iğneleri olan bir cihazdır. Böylece cildin alt tabakalarına kadar radyofrekans enerjisi iletebiliyoruz. Aslında radyofrekans enerjisi cildi gererek sarkmaları düzeltir. Ayrıca kırışıklıklar düzleşir. Bunun nedeni aslında cilt altındaki kollojen ve elastin yapılarının remodelize olmasıdır. Böylece…