Diode Lazer

Diode Lazer
Diode Lazer

Diyot Lazer Kaç Seansta Biter?

Soru: Ben diode lazerin çok etkili olduğunu duydum. Sizin merkezlerimizde Light Sheer Diode lazer kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Bu lazerin çok etkili olduğunu duydum. Diyot lazer kaç seansta biter?

Hande *** Sarıyer İstanbul Mart 2022

Daphne Lazer: Gerçekten diode lazer epilasyon için en etkili lazerlerden bir tanesidir. 810 nm dalga boyunda olduğu için kıl köklerine çok rahat ulaşır. Ayrıca melanin denen kılın kökünde bulunan siyah maddeye kolayca bağlanır. Böylece bu özelliklerinden dolayı çok etkili epilasyon sağlar. Evet bizim tüm merkezlerimizde uzun yıllardır tüm dünyada altın standart olarak kabul edilen merkezlerimizde Light Sheer Diode lazer kullanıyoruz. Bu sayede çok iyi sonuçlar alıyoruz.

Diod Lazer Cihazı İyi Mi?

Soru: Ben lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim. Araştırmalarım sonucunda benim cilt rengime en uygun lazerin diyot lazer olduğunu düşünüyorum. Fakat yine de size sormak istiyorum. Diod lazer cihazı iyi mi?

Duru *** Etiler İstanbul Mart 2022

Daphne Lazer: Evet diod lazer çok etkili bir lazerdir. Fakat cihazların sahip olduğu teknolojide çok önemlidir. Avrupa birliğinden onay almamış herhangi bir cihazın bu amaçla kullanılması doğru değildir. Bu nedenle batı kökenli olan diode lazerler gerçekten çok etkilidir. Biz merkezlerimizde Light Sheer Diode lazer kullanıyoruz. Amerikan İsrail yapımı çok bilinen ve çok etkili bir lazerdir.

Diode Lazeri Kimler Kullanabilir?
Diode Lazeri Kimler Kullanabilir?

Diode Lazeri Kimler Kullanabilir?

Soru: Ben bir güzellik salonuna gidiyorum. Burada diyot lazer yapıyorlar. Fakat cildimde yanıklar oldu. Güzellik salonlarının yapma yetkisi yokmuş. Fakat yine de size sormak istedim. Diode lazeri kimler kullanabilir?

Simge *** Beşiktaş İstanbul Mart 2022

Daphne Lazer: Evet gerçekten diode lazer veya buz lazer sadece sağlık kuruluşlarında doktorların çalıştığı ve doktor kontrolünde yapılması gereken bir uygulamadır. Güzellik salonlarının ya da kuaförlerin diode lazer veya buz lazer yapmaya yetkisi yoktur. Bu hem yasal olarak suçtur hem de insanlara zarar verebilir. Bu nedenle lazer epilasyon uygulaması sadece doktorların kontrolünde hastane ve tıp merkezlerinde yapılabilen bir uygulamadır. Bu merkezdeki uygulamayı sonlandırıp kendinize profesyonel bir merkez bulmalısınız.

 Diode Lazer Buz Lazer Mi?

Soru: Buz lazer sanki başka bir lazermiş gibi söylediler bana. Gerçekten buz lazer farklı bir lazer mi? Ya da buz lazer diyot lazer mi? Diode lazer buz lazer mi?

Yaprak *** Kadıköy İstanbul Mart 2022

Daphne Lazer: Gerçekten herkesin bu konuda kafası karışmış durumda.  Doğal olarak sizin de kafanız karışmış. Bu çok normal. Çünkü buz lazer adıyla sanki farklı bir lazermiş gibi tanıtım yapılıyor. Oysaki buz lazer farklı bir lazer değildir. Buz lazer bir çeşit diode lazerdir. Sadece ismini “ice” ya da buz olarak koydukları için kendilerince böyle bir adlandırmaya gitmişler. Bu mantıkla bizim kullandığımız Light Sheer Dşode Lazer de buz lazerdir. Yani diode lazer buz lazer aynı şeydir. Cihazın markasının iyi olması tabi ki önemlidir. Fakat nasıl kullanıldığı ve nerede kimin tarafından kullanıldığı da çok önemlidir. Dünyadaki en iyi marka diode lazerlerden biri olan Lumenis Light sheer diode lazer cihazlarını kullanıyoruz. Fakat bu cihaz bile doğru şekilde kullanılmazsa başarılı olmaz.

Diode Lazer Ne Kadar Etkili?
Diode Lazer Ne Kadar Etkili?

Diode Lazer Ne Kadar Etkili?

Soru: Yüz bölgemde ince tüyler var. Gerçekten lazer yaptırmaya çok ihtiyacım var. Fakat etkili olacak mı? Gerçekten tüylerinden kurtulabilecek miyim? Diode lazer ne kadar etkili?

Tutku *** Suadiye İstanbul Mart 2022

Daphne Lazer: Evet diode lazer gerçekten çok etkili bir lazerdir. Yaklaşık altı seansta istenen sonuçlara ulaşıyoruz. Fakat yüz bölgesinde biraz daha uzun sürebilir. Biz yüz bölgesi için mutlaka diyot yaptırmanız öneririz. Bunun nedeni diode  lazerin ince kılları da etkili olabilmesidir. Ayrıca belirtmeliyiz ki yüz bölgesinde en etkili lazer diode lazerdir.

En İyi Lazer Epilasyon Cihazı Hangisi?

Soru: Ben lazer epilasyona başlamak istiyorum. Fakat bir türlü karar veremiyorum. Alexandrite lazer mi iyi diyot lazer mi iyi? Bir de tabi markalar var. Hangi marka daha iyi? En iyi lazer epilasyon cihazı hangisi?

Yasemin *** Kalamış İstanbul Mart 2022

Daphne Lazer: Çok haklısınız çok fazlaca cihaz olunca alternatifler içerisinde seçim yapmak gerçekten zor. Fakat batı kökenli yani Amerika, İsrail, Avrupa kökenli bir lazer cihazı bizim tercihimizdir. Ama sadece lazer cihazının seçimi yetmez. Bunu kullanan kişilerin doğru kullanması da önemlidir. Bu lazer sadece profesyonel yani doktorların çalıştığı kliniklerde yapılabiliyor. Güzellik salonlarının hiçbir lazeri kullanma yetkisi yoktur. Bu nedenle sadece tıp merkezi ve hastanelerde lazer yaptırabilirsiniz. Ayrıca dediğimiz gibi sadece lazerin iyi olması yetmez nasıl kullanıldığını da önemlidir.

Daphne Lazer Epilasyon Merkezleri, Clinicante Saç Ekimi