Alexandrite Lazer Epilasyon

Alexandrite Lazer Epilasyon
Alexandrite Lazer Epilasyon

Alexandrite Lazer Epilasyon Nedir?

Neden Alexandrite Lazer Epilasyon? Konu hakkında tüm bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz.

Alexandrite lazer epilasyon nedir?

Esas olarak 755nm dalga boyunda bir lazerdir. Özellikle epilasyon için kullanıyoruz. Fakat bu lazer çok etkili bir lazerdir. Ayrıca biz, FDA onaylı Apogee 5500 cynosure alexandrite lazer epilasyon cihazı kullanmaktayız. Alexandrite lazer fiyat listesi için iletişim bölümünden size en uygun merkezimize ulaşabilirsiniz. Tüm merkezlerimize whatsapp veya direk arama ile ulaşabilirsiniz.

Alexandrite lazer epilasyon fiyat listesi alabilir miyim?

Alexandrite lazer epilasyon fiyatları sitemizde mevcuttur. Ayrıca Tüm alexandrite lazer fiyatları ve detaylı kampanya bilgisi için bize ulaşın. Fakat Örnek paketler ve Alexandrite fiyatları aşağıdaki gibidir. Ancak merkezlerimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca konsültasyon için randevu almanızı tavsiye ederiz.

Alexandrite lazer epilasyon istanbul hangi şubelerinizde var?

Özellikle belirtmek isteriz ki, Alexandrite lazer İstanbul’daki tüm merkezlerimizde mevcuttur. İletişim bölümünden bizi arayın. Arkadaşlarımız size detaylı bilgi verecektir. Alexandrite epilasyon merkezlerimizde uzman doktorlar ve profesyonel ekipler çalışmaktadır.

Alexandrite lazer istanbul merkezleriniz ve adreslerinize nasıl ulaşırım?

İstanbul Alexandrite lazer merkezlerimiz için iletişim sayfamıza ulaşabilirsiniz. Çağrı bırakırsanız biz de sizi arayabiliriz. Ya da Wharsapp’tan mesaj atabilirsiniz. Sesli arama da yapabilirsiniz.

Alexandrite lazer epilasyon nerelerde var?

Alexandrite lazer merkezlerimizde mevcuttur. Uygulama ve diğer detaylar için arayıp randevu almanız gerekmektedir. Size en yakın merkezi iletişim sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüm vücut alexandrite lazer epilasyon kaç TL?

Alexandrite lazer tüm vücut fiyatları İstanbul’daki merkezlere göre farklılık göstermektedir. Ancak tüm merkezlerimizde alexandrite lazer epilasyon tüm vücut fiyatı aynıdır. Merkezimizde 2022 fiyatı tüm vücut için 1919 TL’dir. Bu fiyata yüz dahil değildir. Yüz için diode lazer kullanılmaktadır.

Alexandrite lazer epilasyon Ankara Daphne lazerde var mı?

Evet, kullanıyoruz. Tüm merkezlerimizde aynı alexandrite lazer kullanılmaktadır. Bu lazer Apogee 5500 Alexandrite Lazerdir ve FDA onaylıdır. Alexandrite epilasyon merkezimizle iletişime geçin.

Daphne Lazer Epilasyon merkezler
Daphne Lazer Epilasyon merkezler lazer

Alex Lazer Epilasyon yaptırmak istiyorum

Alexandrite Lazer epilasyon mu Buz lazer mi daha iyi?

Her iki lazerin de iyi çalıştığı yerler vardır. Doktorlarımız cilt ve kıl yapınıza göre sizin için en iyi lazeri seçecektir. Lazer tipinin yanı sıra kullanılan dozaj da çok önemlidir. Lazer epilasyon profesyonel bir iştir. Lazerin teknolojisi de önemlidir.

Alexandrite lazer kesin çözüm mü?

Kesin çözüm kalıcı epilasyon ile tüylerden kurtulmaktır. Evet, Alexandrite lazer kesin çözümdür. Alexandrite lazerin FDA onaylı olduğunu da hatırlatmak isteriz. Bu konuda çok sayıda bilimsel yayın bulunmaktadır.

Alexandrite lazer hangi kıllarda kullanılır?

Tüm lazerler gibi koyu renkli ve kalın tüyler üzerinde etkilidir. Hiçbir lazer beyaz veya sarı tüyler üzerinde etkili değildir. Eğer ten renginiz beyaz ise yüksek dozlar kullanabiliriz. Bu durumda çok daha hızlı sonuç alacağınızı söyleyebiliriz.

Alexandrite lazer kararma yapar mı?

Bazen kahverengi bir kabuk oluşur. Bu geçicidir. Basit nemlendiricilerle bir hafta içinde kaybolur. Alexandrite lazerin koyu ciltlerde kullanılması çok doğru değildir. Cilt koyu ise diyot lazer daha iyi bir seçenektir.

Alexandrite lazer kıl artırır mı?

Bu nadir bir durumdur. Ancak olası bir durumdur. Alexandrite özellikle ince saçlı, koyu tenli ve genç kadınlarda kaçınılması gereken bir durumdur. Alexandrite lazeri yüzde kullanmamamızın nedeni de budur. Yüz bölgesinde ince tüylerde artış olabilir. Erkeklerin sırt ve kolları risk altındadır. Diode lazer tüm bu bölgeler için daha iyi bir seçenektir. Diode lazer koyu ten ve ince kıllarda da daha etkilidir. Artışa neden olmaz.

Alexandrite lazer nerelerde var?

Aslında, alexandrite lazer tüm merkezlerimizde mevcuttur. Ayrıca biz FDA onaylı alexandrite lazer ekipmanı kullanıyoruz. Ek olarak, Hangi dozların sizin için doğru olduğuna doktorlarımız karar verir. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim sayfamızda telefon numaralarımız bulunmaktadır.

Lazer Kalıcı Mi?
Lazer Kalıcı Mi?

En etkili lazer Alexandrite Lazer mi?

Alexandrite lazer epilasyon için iyi midir?

Evet alexandrite lazerler epilasyon için FDA tarafından onaylanmıştır. Kıl köküne güçlü şekilde etki eder. Çünkü bu dalga boyu yani 755 nm lazer epilasyon için çok uygundur. Bizim merkezlerimizde yaklaşık 17 yıldır kullandığımız bir lazer tipidir. Bu lazerin epilasyon için iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Fakat profesyonel merkezlerde yapılması şartıyla.

Epilasyon için en güçlü lazer hangisidir?

Bizim çok uzun yıllara dayalı tecrübemiz bilimsel yayınlarla paraleldir. Yani bizce epilasyon için en güçlü lazerler alexandrite ve diode lazerlerdir. Fakat üretildiği ülkeye göre teknolojisi çok fark etmektedir. Bu nedenle önerimiz lazerler konusunda tecrübesi olan bizim gibi ciddi kuruluşlara başvurmanızdır. Salonlarda hiç bilinmeyen ve etkisiz bir lazer zaman ve para kaybına neden olacaktır.

Diyot veya Alexandrite lazerden hangisi daha iyidir?

Aslında bu iki lazerde epilasyonda çok etkilidir. Fakat cihazların markası ve teknolojisi de çok önemlidir. Ayrıca kullanıcının bu cihazı ne ölçüde düzgün kullanabildiği de çok önemlidir. En etkili dozda kullanılırsa sonuç alırsınız. Fakat aşırı dozlar da cildiniz yanabilir. Bu nedenle önerimiz bizim gibi doktorların çalıştığı kliniklerde lazer yaptırmanızdır. Size en doğru cihaz ve dozlarda işlem yapılır. Bir problemle karşılaşırsanız karşınızda bir doktor muhatap bulursunuz. Garantili bir sonuç için biraz daha fazla para ödemek sizin için en doğru yol olabilir. Merkezlerimizde hem diode hem de alexandrite lazer epilasyon hizmetleri veriyoruz.

Alexandrite bir IPL lazer midir?

Hayır IPL cihazı lazer değildir. Maalesef bir çok IPL cihazı lazer gibi tanıtılıyor. Müşterilerin cihazları ayırt etmesi mümkün değil. Bu nedenle bunu bilen bazı fırsatçılar maalesef etik olmayan bu tür yalanlar söyleyebiliyor. IPL cihazları lazerlere göre daha ucuz cihazlardır. Bu nedenle bir çok güzellik salonu IPL kullanıyor. IPL cihazları lazerler kadar iyi sonuç veremez. Ayrıca kullanımı daha zordur. Yanlış kullanılırsa ciltte ciddi yanıklara neden olur. Biz tüm bu nedenlerle epilasyon için merkezlerimizde sadece alexandrite lazer epilasyon ve diode lazer epilasyon yöntemlerini kullanıyoruz.

Alexandrite Lazer Nedir?

Bu lazer tipi çok başarılı ve uzun yıllardır kullanılan bir epilasyon lazeridir. Özellikle açık cilt rengine sahip ve koyu kıl rengi olan kişilerde çok hızlı sonuç verir. Bu nedenle koltukaltı, genital gibi bölgelerde sıklıkla kullanıyoruz. Fakat yüz bölgesi gibi ince tüylerin var olduğu bölgelerde önermiyoruz. Bu nedenle merkezlerimizde yüz bölgesinde alexandrite lazer epilasyon yerine diode lazerleri kullanıyoruz.

Alexandrite lazer epilasyon elbette profesyonel merkezlerde ve uzman kişilerce kullanılırsa hem güvenli hem de etkili olur. Bu nedenle öncelikle merkezlerimizden ön görüşme randevusu almanızı öneririz. Genellikle 6 seans uygulama yeterli olur. Alexandrite lazer fiyat listesi aşağıdaki gibidir.

Alexandrite lazer ne demek?

Aslında Alexandrite lazeri en çok epilasyon için kullanıyoruz. Bu lazerin dalga boyu 755 nm dir. Bu lazerin en önemli özelliği melanin tarafından çok iyi tutulmasıdır. Aslında bu özelliği onu en iyi epilasyon lazerlerinden biri yapar.

Alexandrite lazer ne kadar etkilidir?

Çok etkili bir epilasyon lazeridir. Bunun nedeni melanin tarafından çok iyi emilmesidir. Kıl kökünde yüksek ısı oluşturabilir. Bu özelliği onu çok etkili bir epilasyon lazeri yapar. Fakat unutulmamalıdır ki profesyonel merkezlerde ve etkili dozlarda yapılırsa bu geçerli olur. Ek olarak Alexandrite lazer epilasyon tüm merkezlerimizde bulunmaktadır.

Alexandrite lazer bir IPL midir?

Hayır aslında hiç benzemez. IPL cihazları lazer değildir. Yoğunlaştırılmış ışık kaynaklarıdır. Epilasyon için yüksek dozlarda kullanılmalıdır. Oysa alexandrite lazer bir lazerdir. Ayrıca epilasyonda çok etkilidir. Fakat profesyonel kuruluşlar kullanabilir.

Alexandrite lazer epilasyon iyi mi?

Evet alexandrite lazer iyi bir epilasyon lazeridir. Fakat doğru şekilde kullanılırsa sonuç verir. Profesyonel merkezler uygulayabilir.

Alexandrite lazer ne kadar etkili?

Çok güçlü bir lazerdir. Bu konuda birçok bilimsel makale yazılmıştır. Ancak lazerin güçlü ve etkili olması yeterli değildir. Ayrıca, sizin için en uygun dozda kullanılması gerekir. Bunun için de kullanıcının profesyonel olması gerekir. Lazer epilasyon profesyonel kliniklerde yapılır.

 Alexandrite Lazer Epilasyon Fiyatları 2023

Detaylı Alexandrite lazer epilasyon Fiyatları için arayınız;

Alexandrite lazer istanbul avrupa, Diode Lazer İstanbul Avrupa, alexandrite lazer istanbul Anadolu, Diode lazer istanbul Anadolu merkezlerimiz yukarıdadır. Ayrıca bu merkezlerde Morpheus8 Altın iğne hizmeti, Co2 Fraksiyonel Lazer hizmeti verilmektedir. Merkezlerimizde Alexandrite Apogee 5500 lazer cihazı kullanıyoruz.

Lazer Epilasyon
Lazer Epilasyon

Alexandrite Lazer Uygulama Videosu

15 15 dakika

Alexandrite Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

  1. Ön görüşme ve muayene

    Uzman doktorumuz ön görüşmede cildinizi ve kıl yapınızı inceler. Size detaylı bilgi verir.Lazer Epilasyon Uzman doktor görüşmesi

  2. Kılların tıraş edilmesi ve bölgenin temizlemesi

    Bölgedeki kılları profesyonel tıraş makinesi kullanılarak temizliyoruz.Koltukaltı lazer epilasyon sonrası sonuç

  3. Lazerle Bölge Taranır

    Alexandrite lazer cihazı ille bölgeyi hiç boşluk kalmayacak şekilde tarıyoruz.
    Koltuk altı için Alexandrite Lazer Yaptırdım

  4. Lazer seansını bitiriyoruz

    Tarama bittikten sonra bölgeye sadece az miktarda nemlendirici krem sürüyoruz. Bir sonraki seans için randevunuzu oluşturup sizi yolcu ediyoruz.
    Lazer Epilasyon Ömür Boyu Kalıcı Mı?

Sizden Gelen Sorular

Alexandrite Lazeri Kimlere Öneriyorsunuz ?

Aslında bu lazer türü en çok açık tenli ancak koyu renkli kıllara sahip kişilerde başarılı olmaktadır. Genital, koltuk altı ve bacak bölgelerinde hızlı olduğu için sıklıkla kullanılır. Ancak bu lazer sadece profesyoneller tarafından kullanılmalıdır. İnce tüyler için tavsiye edilmez.

Alexandrite Lazer Sonrası Kıllar Ne Zaman Dökülür?

Aslında Alexandrite lazer tüyleri anında yok eder. Onları buharlaştırır. Ama kalan kıllar az da olsa 15 gün içinde dökülüyor. Ancak dökülmeyen kılları koparmak doğru değildir. Eğer çok rahatsız oluyorsanız jiletle kısaltabilirsiniz ama çekip almayın. Kısa sürede kendiliğinden döküleceklerdir

Kimlere Önerilmez?

Alexandrite lazeri özellikle yüz bölgesinde önermiyoruz. Ayrıca cilt koyu ise bu lazeri önermiyoruz çünkü cilt reaksiyonlarına neden olabiliyor. Fakat Bronz tenli kişilerde asla kullanmıyoruz. Yanıklara neden olur. Bu, dikkatle kullanılması gereken güçlü bir lazerdir.

Alexandrite Lazer Epilasyonun Zararları

Lazerler güvenilir cihazlardır. Çok uzun zamandır kullanılan lazerlerdir. Ancak profesyonel kullanım için uygundur. Bu nedenle profesyonel merkezlerde profesyoneller tarafından kullanılmalıdır. Aksi takdirde yanıklara ve lekelere neden olur. Uygun dozlarda kullanıldığında çok etkilidir. Ancak aşırı dozlar sorunlara neden olur. Ayrıca kullanıcı tarafından yanlışlıkla uygulanması da bir diğer yanlış kullanım şeklidir.

Hangi lazer epilasyon yöntemi daha iyi?

Bazı bölgelerde alexandrite lazer daha iyi sonuç verirken bazı bölgelerde diode lazer daha iyi sonuç vermektedir. Sadece bölge yeterli değildir, aynı zamanda cilt ve kıl analizinizin de uzmanlar tarafından değerlendirilmesi gerekir. Bu nedenle hangi lazerin sizin için doğru olduğunu öğrenmek için profesyonel bir merkezde ön konsültasyon yaptırmak en iyisidir. Tüm merkezlerimizde bu lazerlerin her ikisi de bulunmaktadır. Sizin için en uygun olanı kullanacağız.

Alexandrite lazer epilasyon kaç seansta biter?

Bu lazer uygulaması genellikle 6 seansta çok iyi sonuç verir.

Alexandrite Lazer Yaptıranlar memnun mu?

Buz lazer mi Alexandrite lazer mi?

Bildiğiniz gibi buz lazerler diyot lazerlerdir. Alexandrite veya Ice lazer, yani bir diyot lazer sizin için uygun mu? Uzmanlarımız bu soruyu yanıtlamak için sizi görmelidir. Bu iki lazerin güçlü ve zayıf yönleri vardır. Ancak buz lazer olarak adlandırılan şey bir diyot lazerdir

Alexandrite Lazer Yaptıranlar memnun mu?

Genel olarak Alexandrite lazer epilasyon yaptıran kişiler sonuçlardan memnun. Ancak bronzlaştığınızda yapmıyoruz ve yüzünüze yapmıyoruz. Alexandrite tedavisinden sonra kıllar yüzeyden kayboluyor. Bu yüzden birçok kadın bu uygulamayı tercih ediyor. Ancak saç ve cilt yapısının uygun olması gerekiyor. Buna doktorlarımız karar verecektir.

Lazer epilasyonda en iyi sonuç nasıl alınır?

En iyi sonuçlar doğru doz ve doğru uygulama ile olasıdır. Ancak doğru lazer türü de başarı için önemlidir. En önemli noktalardan biri de doğru merkezi seçmektir. Bildiğiniz gibi güzellik salonlarında ya da kuaför salonlarında lazere izin verilmiyor. Sadece sağlık merkezlerinin bu işi yapmasına izin verilmektedir. En iyi sonuçlar profesyoneller tarafından doğru dozaj ve doğru uygulama mümkündür.

Lazer epilasyon
Lazer epilasyon

Alexandrite Lazer Hakkında Sorular

Alexandrite lazer iz bırakır mı?

Normal şartlarda uygun dozlarda böyle bir sorun olmaz. Fakat bazen koyu cilt renklerinde kabuklanma olasıdır. Kahve renkli kabuklanma geçicidir. Bir iki hafta içinde geçer. Fakat nadiren yanık oluşmuşsa iz kalabilir. Erken tedavi bir çok sorunu çözer.

Alexandrite lazer tüyleri kaç günde dökülür?

Aslında alexandrite lazerden sonra tüyler hemen dökülür. Fakat az miktarda kalan tüy çoğunlukla bir hafta içinde dökülmesi beklenir.

Alexandrite lazer kaç dakika sürer?

Çoğunlukla alexandrite lazerler en hızlı lazerlerdir. Bu nedenle seans süresi kısadır. Örneğin koltukaltı 3-5 dakika sürer. Alt bacak 20-25 dakika, tüm bacak 30-40 dakika sürer.

Alexandrite lazer epilasyon istanbul hangi merkez?

İstanbul’daki tüm merkezlerimizde alexandrite lazerlerimiz bulunmaktadır. FDA onaylı Cynosure Apogee 5500 alexandrite lazer kullanıyoruz. Detaylar için bize ulaşın.

Alexandrite lazer epilasyon aleti iyi mi?

Evet, Alexandrite lazer epilasyon makinesi epilasyon için kullandığımız bir lazerdir. Çok başarılıdır. Uluslararası kabul görmüş bir cihaz kullanıyoruz. Makinemizin markası Cynosure Apogee 5500 alexandrite lazerdir.

Alexandrite lazer epilasyon cihazı hangisi daha iyi?

Apogee 5500 alexandrite lazeri uzun yıllardır kullanıyoruz. Bir Amerikan şirketi olan Cynosure tarafından üretilmektedir. Tüm dünyada tanınan bir lazer markasıdır.

Alexandrite lazer epilasyon makinesi önemli mi?

Aslında, evet, bu önemli. Yani makinenin teknolojisi iyi olmak zorunda. Bu nedenle bir Amerikan makinesi kullanıyoruz. Bu bir Apogee 5500 lazer. Ancak makinenin doğru kullanımı da en az markası kadar önemli. Yani profesyonel ve güvenilir bir kuruluşta alexandrite lazer yaptırmalısınız.

Alexandrite lazer epilasyon zararları var mı?

Öncelikle, elbette tüm lazerler yanlış kullanıldığında hasara neden olur. Ancak doğru kullanıldığında lazerler son derece güvenlidir. Ayrıca lazerler insan sağlığına zararlı değildir.

Alexandrite Lazer

Hangi merkezlerde alexandrite lazer var?

Bu lazer tıbbi lazer sınıfında olduğundan sadece bizim gibi tıp merkezleri veya hastanelerde kullanılması uygundur. Bizim merkezlerimizin tümünde alexandrite lazer var.

Alexandrite epilasyon etkili mi?

Evet bu lazer gerçekten çok etkilidir. Fakat sadece profesyonel merkezler kullanmaya yetkilidir. Bizim merkezlerimiz gibi bu işi profesyonel yapan merkezlerde bulabilirsiniz. Doktorlarımız sizi en doğru şekilde yönlendirecektir.

Alexandrite lazer fiyatları ne kadar?

Bizim merkezlerimizin tümünde fiyatlar standarttır. Yani her merkezimiz aynıdır. Diode lazer ile alexandrite lazer arasında fiyat açısından fark yoktur. Bölgeye göre ve seans sayısına göre bir çok alternatifimiz var. Ayrıca paket fiyat uygulamalarımız da var. Detaylı bilgi için bize ulaşın.

Alex lazer ne demek?

Aslında alexandrite lazeri uzun söylememek için böyle bir kısaltma kullanılıyor. Yani alex lazer alexandrite lazer demektir.

Alexander lazer ne demek?

Türkçe harflerden oluşmadığı ve bizim sesli uyumumuza uymadığından alexandrite lazere alexander lazer de denmektedir.

Alexandrite lazer İstanbul merkezleriniz nerede?

Bizim iletişim sayfamızdan İstanbul’daki tüm merkezlerimizi bulabilirsiniz. Hepsinde alexandrite lazer var.

Alexandrite lazer nerelerde var?

Bizim merkezlerimizde hem alexandrite hem diode lazer var. Size en yakın merkezimiz için iletişim sayfasını ziyaret edin.

İstanbul alexandrite lazer merkezlerine nasıl ulaşırım?

İstanbul Merkezlerimizin yol tarifi, telefon ve detaylı adresleri iletişim sayfasında var. Lütfen size en yakın merkezimizi arayın.

Lazer Alexandrite ne demek?

Bu lazer 755 nm alexandrite lazerdir. Çok etkili bir epilasyon lazeridir. Profesyonel kullanıma uygundur. Bizim gibi tıp merkezi ve hastanelerde var. Doktorlarımızla ön görüşme yapmanızı öneriyoruz.

İlginiz Çekebilir;

Yüze Lazer Epilasyon Yaptıranların Yorumları

Clinicante Saç Ekimi